tiistai 29. toukokuuta 2012

Viestejä Keniasta

Hyvin oli miesten matka sujunut, vain yksi 35 ml liian suuri aurinkovoideputkilo oli lentänyt roskiin Lontoon koneenvaihdon yhteydessä. 
Eilen oli Juhan ja Tapion ensimmäinen työpäivä ja se oli alkanut klo 7 ja kestänyt klo 22 asti. Juha oli avustanut kirurgia ja ortopedia ja he olivat tutkineet lähes 70 potilasta poliklinikalla. Tänään sitten lähes samanpituinen päivä leikkaussalissa. Ääni puhelimessa oli väsynyt, mutta myös innostunut. Erilaista kuin kardiologin työ yleensä.


Keniassa meillä on yhteinen talo Tapion, Hilven ja lasten kanssa ja siellä on oma apulainen taloudenhoitajana. Hän valmistaa ruuat, siivoaa ja pesee pyykit. Vettä ei ole suihkusta tullut, joten pienillä vatipesuilla pojat ovat iltasuihkunsa hoitaneet :)


Täällä kotomaassa selvittelin tänään puhelin- ja nettiasioita Elisalla. Nettiin ei Kendu Bayssa oikein pääse tai se maksaa maltaita. Ehkäpä viikonloppuna pääsen käymään nettikahvilassa Kisumussa. Ainakin voin ladata kuvia iPadiin ja siirrellä sitten myöhemmin blogiini.


Vähän väsynyt päivitys, koska kello alkaa olla kohta 23. Mutta laitan vielä lähtötunnelmia kehiin muutaman päivän kuluttua, kun laukut on pakattu ja matka alkaa. Hyvää yötä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti