lauantai 26. toukokuuta 2012

Tänä aamuna aurinko paistaa, tuomi kukkii ja linnut laulavat. Eilen mäntysuovalla jynssätty terassi tuoksuu avoimesta takaovesta... 
Saattelin juuri Juhan matkaan kohti Afrikkaa ja viikon kuluttua on suunnitelmissa lähteä sitten itse perästä.


Eilen olikin hektinen ilta valmisteluissa matkaa varten. Ensin käytiin matkatovereiden luona suunnittelemassa pakkausasioita ym. käytäntöjä ja jaettiin tavaroita eri laukkuihin. Mukaan on lähdössä paljon sairaalatarvikkeita: hanskoja, haavataitoksia, työasuja yms. Omaan laukkuuni pakkaan aika paljon vaatteita lapsille, kiitos vielä niiden lahjoittajille! Ja käsimatkatavaroihin piti saada oikeastaan kaikki ensimmäisen viikon aikana tarvittavat tavarat. Eli laukut olivat valmiit klo 1 yöllä :) Aamulla vielä kertailtiin hyttysiltä suojautumista ja muita käytännön asioita. "Muistathan aurinkovoiteet, muistathan pitää matkalaukun kiinni myös asunnossa, muista ottaa malarialääkkeet ruuan kanssa..."


Eli miehet lähtivät tänään ja me naiset ja lapset sitten viikon kuluttua. On jännittävää saada Juhalta tietoja ja tunnelmia, kunhan he ovat saapuneet perille huomenna iltapäivällä. Millainen asunto, millainen sää, millaiset fiilikset...ja ensi kokemukset töistä sitten maanantaina.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti