tiistai 15. toukokuuta 2012

Matkan suunnittelua

Eräänä talvi-iltana mieheni mainitsi ilmoitusluontoisesti, että ensi kesänä lähdemme muuten Keniaan. Ahaa, vai niin, että Keniaan.  Tarkemmin asiasta keskusteltuamme ilmeni, että mieheni kollega oli pyytänyt meitä perheensä mukaan Keniaan työskentelemään Kendy Bayn adventistikirkon sairaalaan. Samalla reissulla voisimme tehdä muutaman päivän safarin Masai Maran kansallispuistoon.
Alkuun en ottanut matkaa aivan tosissani, mutta kun tarjous toistui, rupesimme varovaisesti suunnittelemaan reissua. Keniaan, onkohan se turvallista?


Kävin ulkoministeriön sivuilla ja siellä varoiteltiin tietyistä alueista, minne ei saisi mennä...ei lähelle Somalian rajaa, ei rannikolle, ei Nairobin tietyille alueille...liikkumista pimeässä tulee välttää jne. Ja käärmeitä...käärmekammoni on aina ollut melkoinen, mutta tutustuessani netin kautta Kenian käärmeisiin, alkoivat kotimaan kyyt tuntua aika pieniltä tekijöiltä. Eli aika erikoisesta suunnasta lähestyin kohdetta - etsin vaaroja ja uhkia!


Kun saimme tarkemmin tietää kohteen ja alueen, minne menisimme, rupesin tosissani etsimään tietoa...ja kiinnostukseni alkoi kasvaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti